Bestel jouw exemplaar van het boek: ‘Vrouwen versieren kun je leren!’

Het boek ‘Vrouwen Versieren kun je leren’ is vanaf nu te bestellen via Bol.com. Bestel jouw exemplaar dus nu direct door op onderstaande knop te klikken!

Deze qoute van een van mijn vrouwelijk lezers zegt eigenlijk al genoeg: “Het boek wat elke man zou moeten lezen!”

Vrouwen versieren kun je leren! Ja! Ik was net als jij altijd in de veronderstelling dat je het of wel, of niet kan. Kun je het niet, dan heb je pech. Dan moet je maar geluk hebben dat je iemand tegen het lijf loopt die jou ook leuk vindt. NEE! Jij kunt het heft in eigen hand nemen. Jouw leven staat op het punt om drastisch te veranderen. Hoe ik dat zo zeker weet? Omdat ik was waar jij nu bent. Ik was te onzeker, voelde me niet goed genoeg voor al die mooie vrouwen, hoe konden ze mij nou leuk vinden?

Maar geloof me, als ik – de opperkneus – het kon leren, dan kun jij dat ook! Het is namelijk hoognodig! Vrouwen zijn het zat om al die wannebe’s, die denken dat ze weten wat ze doen, van zich af te wimpelen.

In 7 stappen leer ik je exact wat jij moet doen om jezelf te veranderen in een zelfverzekerde, charismatische man, die weet wat hij wil en gaat voor wat hij wil. Met praktijk voorbeelden, grappige verhalen en handige tips zodat jij de vrouw van je dromen kunt verleiden.

Geen enkele vrouw is meer ‘out of your league’. Deze vrouwen zijn namelijk op zoek naar een man zoals jij!

Maurice Zondag is Personal Leadership coach en communicatie expert. Daarnaast is hij grondlegger van de ‘5 bronnen van geluk’ methodiek die mensen helpt om hun eigen geluk te vinden en hun leven te leiden vanuit hun eigen authenticiteit. In zijn praktijk helpt hij deze mensen bij levensvragen als ‘wat nu?’ ‘Is dit alles?’ ‘Wat maakt mij gelukkig?’. Daarnaast werkt hij als dating coach en helpt mannen bij het vinden van hun zelfverzekerdheid en charisma en leert ze de kunst van het verleiden van een vrouw.

Maurice is mede door zijn theaterervaring en zijn voorliefde voor communicatie een graag geziene inspirerende spreker op (internationale) podia, zoals o.a. TEDx en International Rotary. “Het helpen van mensen in hun voorspoed is het mooiste wat er is, met je kleren aan.” (MZ)

Een gesigneerd exemplaar voor dezelfde prijs?

Dat kan! Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in, dan signeer ik het boek voor je met een persoonlijke boodschap. UNIEKE KANS!

Vrouwen versieren kun je leren!

Ja! Jij dus ook!

“Vrouwen versieren kun je leren!” is hét boek voor mannen die denken dat je het ‘gewoon moet kunnen, maar het niet kunnen’. Voor mannen die continue in de friendzone belanden. Voor mannen die aanspreekangst hebben en al te vaak afgewezen zijn.

Precies voor jou, zijn hier de antwoorden.

Want hoe verleid je nou een vrouw die je aantrekkelijk vindt? Dat is natuurlijk de vraag der vragen!

In dit boek neem ik je mee in mijn ontdekkingen en experimenten, en leer ik je de 7 stappen die jij moet doen om niet alleen van je aanspreekangst te komen, maar hoe jij de vrouw van je dromen kunt leren verleiden. Van het aanspreken, tot het opbouwen van een seksueel kader, tot het zorgen dat ze bij je blijft, zolang als jij wilt.

Je leert hoe je een charismatische man wordt die weet wat hij wil, en gaat voor wat hij wil.

Hoi, ik ben Maurice Zondag, en ik was ooit zoals jij. Ik snapte niet hoe die kerels het deden. Je kent ze wel, die gasten die vrouwen om hun vingers weten te wikkelen, iets in hun oor fluisteren en ze vervolgens samen de kroeg uitlopen. Maar na mijn scheiding van een relatie van 15 jaar, waar ik mezelf helemaal kwijt was geraakt, ben ik het gaan ontdekken. En ik kwam er achter, dat het gewoon een vaardigheid was die je kunt leren! Eureka! Want dat betekent dat iedereen het kan leren!

Jij dus ook. Ik weet het zeker. In mijn boek vertel ik je alles wat je moet weten om de signalen van haar te herkennen of ze je leuk vindt, hoe je een gesprek kunt beginnen en wat je kunt doen om een gesprek leuk en interessant te maken. Hoe zij de aantrekkelijke man in jou gaat herkennen en hoe jij dat kunt vertalen naar resultaten.

Het is geen boek waar ik je trucjes leer. Het is geen boek die alleen voor day-game of night-game werkt, het is geen boek waar ik je alleen maar het succesverhaal van iemand’s Game hoort. Het is een praktisch boek met tips, technieken, bewustwording van jezelf, je eigen kwaliteiten en ontwikkelt je tot de man die diep van binnen in je schuilt. De man die onweerstaanbaar gaat zijn voor vrouwen die jij echt leuk vindt.

Je hoeft geen genoegen meer te nemen wat er per ongeluk op je pad komt. Die 6jes en 7tjes die jij eigenlijk niet leuk vindt, maar toch maar genoegen mee neemt. Geen enkele vrouw is meer out of your league.

Jij wordt de Nieuwe Charismatische man die, waar vrouwen van tegenwoordig zo naar smachten.

Je zult zien hoe andere mannen compleet de verkeerde dingen doen bij vrouwen. En hoe zij daar genoeg van hebben. Vrouwen willen een man die zelfvertrouwen uitstraalt. Die weet wat hij wil en daar ook voor gaat. Een man met humor en een bepaalde mysterieusheid. Dat leer je in dit boek.

Bestel het nu op Bol.com of vraag er naar in je boekwinkel. Of klik op deze link om het direct te bestellen. Dan heb je het binnen 3 dagen in huis.

Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Nooit meer denken in tekorten, maar een leven met overvloed. Overvloed aan keuze in de vrouwen van jouw dromen.

​Meer lezen?

​Lees deze artikelen hieronder

>