Workshops (voor bedrijven)

​Persoonlijk Leiderschap begint bij ​het individu. ​De eenling. Een mens. 

Maar het succes van Persoonlijk Leiderschap gaat over het collectieve succes van de mens. Hoe je door persoonlijk leiding te geven en te nemen, succesvoller kunt zijn dan ooit te voren.

Dat is wat we leren in onze workshops. Hoe elk individu, in elke groep, zijn eigen Persoonlijke Leider is om samen met elkaar de groep tot grotere hoogtes te brengen.

Door gebruik te maken van  beproefde technieken zoals NLP​ en (wellicht wat verrassend) theatertechnieken, leren we de deelnemers van jouw organisatie of team om te zien hoe ze als individu zorg dragen voor de hele groep. Waar de zwaktes liggen van henzelf en van het team. Waarom schuld niet de vraag is, maar autenticiteit het antwoord. We nemen het team een hele dag onder de hoede. Weg van kantoor, op een mooie locatie ergens buiten de drukte van alledag. Een plek waar we elkaar beter leren kennen, ons kwetsbaar leren voelen maar tevens kracht gaan voelen vanuit het diepste van jezelf en binnen het team.

​Elk team wat met elkaar moet samenwerken, groot of klein, loopt vaak tegen dezelfde soort problemen op. Wij willen deze nu voor eens en altijd van tafel vegen.

We pakken daarom de volgende kenmerken van een falend team aan:

  • Slachtoffer zijn en de verantwoordelijkheid bij anderen leggen
  • Geen eigenaarschap willen pakken
  • ​Afwachtende houding en geen pro actieve activiteiten ontplooien
  • 9-5 mentaliteit
  • Geen verbondenheid voelen bij het werk en het team
  • Het missen van de missie.

Dit zijn een kleine greep uit de zo herkenbare eigenschappen van teams waar het succes maar niet wil doorbreken. Waar conflicten de boventoon voeren, een negatieve sfeer hangt, en er vooral veel geklaagd en geroddeld wordt.

Herken je je team hierin? Weet dan dat dit geen onoplosbaar gegeven is. ​Met  ons 3 perspectieven systeem weten we snel tot de essentie te komen en geven we jou en je team alle instrumenten om met elkaar hier aan het werk te gaan en het succes met elkaar op te zoeken. 

​Wil je meer weten over onze aanpak en de exacte werking van ons 3 perspectieven systeem, neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


​Meer lezen?

​Lees deze artikelen hieronder

>