Single & op zoek

Je bent single.

Alleen.

Of je nu al eens een relatie gehad hebt en nu gescheiden bent (zoals ikzelf), of je hebt nog nooit een langdurige relatie gehad, je bent het zat om single te zijn. Je wilt een nieuwe relatie. Of in elk geval nieuwe mensen leren kennen! Daten, het is een kunst op zich. Wat is de beste manier? Tinder? Dating sites? Of in de kroeg? Of toch maar op salsa les?

Regel 1 is in elk geval dat je ‘iets’ moet doen, want door thuis te blijven zitten en je te verdrinken in Netflix is niet de manier om aan een partner te komen.

Elke relatie begint met elkaar ontmoeten. Dus of je nu op zoek bent naar de nieuwe liefde van je leven, of je gewoon rond wilt scharrelen, het start met mensen ontmoeten. En ja, dat is lastig!

Je zult in actie moeten komen. Ik kan je hier een hele uiteenzetting geven van het verleidingsproces. Dat je de aandacht van iemand moet zien te vangen, je aantrekkelijk over moet komen, de ander zich aan jou moet laten presenteren en interesse indicaties moet bouwen, rapport moet maken, aan moet raken, een sfeer moet creeeren die spannend en leuk is, jezelf moet laten zien wie je bent en zo voort, maar dat weet je waarschijnlijk al door alle video’s die je op YouTube hebt gezien. Maar HOE dan? Dat is de vraag!

En daar kan ik je mee helpen. Al jaren werk ik als dating coach om mannen te leren hoe ze vrouwen kunnen verleiden.

We gaan samen op pad en ik help je door het hele traject heen. Ik ben jouw Wing-man en we gaan een hoop lol beleven! Want bedenk dit: het leven is een feest en dat moeten we vieren! Door lol te maken, geef je de goeie vibe naar je omgeving. Mensen willen graag bij mensen zijn die plezier kunnen maken! Dus waar wacht je nog op?

Maak een afspraak in mijn agenda en we maken ons plan hoe we jou weer aan een relatie kunnen helpen. Of het nu een relatie voor de rest van je leven is, of gewoon voor één nacht, het is aan jou de keuze!

​Meer lezen?

​Lees deze artikelen hieronder

>