Je mannelijke en vrouwelijke energie

Als mens hebben we van kinds af aan geleerd wie we zijn. Man of vrouw. Maar wat betekent dat nu echt?

Wat betekent het om man te zijn? In een wereld waar onder de druk van het feminisme mannen hun mannelijke energie moeten onderdrukken en zelfs vooral vrouwelijke energie moeten uiten. We moeten onze mannelijke energie terug vinden om niet te onderdrukken, maar om in je kracht te komen staan.

Wat betekent het om vrouw te zijn? In een wereld die nog wordt gedomineerd door mannen en vrouwen tegen het glazen plafond aan lopen. Welke macht heb jij daar zelf over? Moet je je als man gedragen om succesvol te zijn? En wat doet dat met jouw vrouwelijkheid? Durf je nog vrouwelijk te zijn in het bijzijn van een man? Of moet je alles zelf zien te regelen? Je bent immers een zelfstandige vrouw?

We hebben geleerd dat we een man of vrouw zijn, maar tegelijkertijd wordt ons gedrag aangeleerd die niet écht bij ons past. We verlogen onze biologisch systeem en moeten terug naar de essentie wie we zijn. Onze authenticiteit omarmen en accepteren wie we écht zijn. Man of vrouw, waar zowel mannelijke en vrouwelijke energie in zit. De balans moet terugkeren naar wat voor jou werkt. Waardoor jij jezelf leert zijn. In een maatschappij die verdeeldheid zaait, moeten we elkaar juist opzoeken om op het antwoord te komen: Wie Ben Ik?

Maak nu een afspraak om je kennismakingsgesprek te hebben zodat we kunnen bepalen hoe jij jezelf kunt zijn!

​Meer lezen?

​Lees deze artikelen hieronder

>