The Quarter life crisis

​De Quarter life crisis, wat te doen?

GRATIS WEBINAR --> ​meld je nu aan​! (onderaan de pagina)

Je hebt er vast al van gehoord. De Quarter Life crisis... Je bent ergens in de 20, 25 bijna dertig misschien, en je bent aan het begin van je carriere. Of je bent al begonnen na je studie, of je zit nog te dubben.

Je hebt ​de studie gedaan die je leuk leek, en die ook leuk was, en nu mag je dan aan het werk. Maar wacht ff, aan het werk? Als wat eigenlijk? En moet ik dan nu dit 40 jaar gaan doen? Vind ik dit eigenlijk wel écht leuk?

Er wordt zo veel van je verwacht! Je staat nu op eigen benen, moet je eigen boontjes doppen, en nu komt er opeens zoveel op je af, dat je het af en toe ff niet meer weet! Je mogelijke nieuwe baan, je carriere, je relatie, het hele ontwerp van je leven, wat wil je nu eigenlijk écht?

Dat is de quarter life crisis. Herkenbaar he?

I know. Ik heb hem ook gehad, alleen toen ik wat ouder was. Dan noemen we het een midlife crisis, maar in de essentie komt het eigenlijk op het zelfde neer. Wat WIL je nu eigenlijk, écht?​

Met die antwoorden kan ik je helpen.

Want het antwoord is simpel. Je weet het al, je moet het alleen nog even 'ontdekken'. Maar het zit al in je. Dat wat je echt wilt. En je moet leren wat je moet doen om alle angsten die nu bij je naar boven komen de baas te worden. Want ja, het is allemaal onduidelijk en dus eng. Dat geeft ook helemaal niks. Angst is juist goed om te hebben, want dat houdt je scherp.

Ik ben op dit moment bezig een programma te maken wat je eenvoudig hierdoor heen helpt. En daar hou ik binnenkort een gratis webinar over. Precies over dat wat jij moet weten om zelf aan de slag te gaan. Het kost je niks. Alleen je tijd, maar dat lijkt me een prima investering.

Schrijf je dus nu in voor de webinar die we ​kort geleden hebben gehouden. Jij kunt hem nu GRATIS terug kijken (ter waarde van € 199,-!).  ​Duurt niet langer dan een uurtje, maar het is het belangrijkste uurtje van de rest van je leven!

Ik ga je helpen om deze crisis af te zwakken en indien mogelijk, zelfs helemaal te voorkomen!

Aanmelden

* indicates required

Geef hieronder aan dat je het oke vindt om mails van mij te ontvangen waar jij voordeel uit gaat halen.

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

​Meer lezen?

​Lees deze artikelen hieronder

>