Persoonlijke begeleiding

BEPROEFDE TECHNIEKEN

Als ervaringsdeskundige ben ik op zoek gegaan naar technieken die praktisch zijn en werken. NLP, TA, Gedrags psychologie, het zijn een aantal technieken die ik samenbreng en op maat voor jou toe pas. De mix van succesvolle technieken levert jou het resultaat!

AMBULANT

Ik heb geen sofa. De wereld is mijn sofa. We trekken er op uit, samen. De stad in, de natuur opzoeken, of bij mij of jou thuis in onze eigen comfort. De grens opzoeken van onze comfortzone dwingt ons om actief bezig te zijn met jouw transformatie proces. Het succes vind je buiten je comfortzone! Er is daarom ook geen maximale duur van een sessie. Die bepalen we samen.

​WAAR KIES JIJ  VOOR?

​Je wilt investeren in jezelf. Leiderschap tonen. ​Er voor gaan! Kiezen is de eerste stap naar Persoonlijk Leiderschap, en niemand kan je beter overtuigen dan jijzelf. Waarom jij vindt dat je dit nodig hebt. 

Je kunt mijn gratis video's bekijken. Die helpen je. Je kunt een online training volgen. Die zijn waardevol. Maar we gaan pas echt de diepte in als wij, jij en ik jouw doelen aanpakken. Welke ​van de 5 bronnen jij ook wilt aanpakken, ik ben er voor je.

​Het is belangrijk om elkaar te begrijpen. We moeten beiden het gevoel hebben dat we dit samen aankunnen. ​Daarom ​nodig ik je uit voor een gratis kennismakingsgesprek om onze doelen ​op elkaar af te stemmen.

​Meer lezen?

​Lees deze artikelen hieronder

>