Online video training

We leven niet meer in de 20e eeuw. Elke week in een klasje verschijnen om iets te leren is ​een opgave die niet meer van deze tijd is.  ​Dat doen we dan ook niet wanneer dat niets toevoegd. Want daar gaat het om. We nemen leiding over ons leven en ik wil mijn tijd niet verdoen. Ik ga er maar even vanuit dat jij dat ook niet wilt. 

Mooi. Zijn we het daar over eens. Jij wilt gewoon in je eigen tijd, in je eigen comfortabele huis leren hoe je meer grip op je leven kunt krijgen.

Dan heb ik 2 verrassingen voor je.

1. Je comfortabele huis gaat het enige zijn wat comfortabel is. Want in de comfortabele wereld, leren we niks. Dus ik ga je uit je comfort zone halen op zo veel manieren als ik maar kan bedenken. Dan weet je dat vast.

2. Deze trainingen ​hebben we voor de hele wereld beschikbaar gemaakt ​en zijn daarom in het Engels. Kun je geen Engels? Dan heb  je pech. ​Schrijf je dan eerst ff in voor een Engelse cursus bij de LOI of zo, want als dat je tegen houdt, gaat ​geen enkele van mijn cursussen je ​​helpen. Opgeven bij de eerste obstakel? ​Kom op zeg! Wil je dit nu wel of niet? Leren is je ongemakkelijk voelen. Leren is fouten maken, op je bek gaan, pijn ervaren, opstaan en het opnieuw doen. Net zolang tot je het kunt. Wil je het eigenlijk niet? Best, geen probleem. De enige die je daar mee hebt, ben je zelf. Dus succes er mee in je verdere leven. Slaap lekker. 

​Maar wil je wel? Ben je bereid er voor te werken? Dan ben ik dat ook! Dan gaan we samen de tocht van je leven maken en kom je er zo veel sterker uit dan je er in gegaan bent. Check de verschillende trainingen die we voor je hebben klaar staan.

Klik op het plaatje hieronder en je wordt doorgestuurd naar mijn eigen internationale trainingsinstituut Master Your Personality. Daar kun je de training in zijn geheel volgen! Alle trainingen worden door mij persoonlijk gegeven. 

Succes! Maak er een feest van!

​Kies jouw online training -> ​

​Maak je keuze uit een van deze trainingen

​Meer lezen?

​Lees deze artikelen hieronder

>