Front Page

IK BEN JOUW COACH

IK BEN JOUW COACH

Je leeft je leven volgens de standaarden die je geleerd hebt. Je hebt in principe je leven best voor elkaar. Althans, voor de buitenwereld, want diep van binnen knaagt er wat. Er is iets, je zoekt iets, maar je weet niet goed wat. Het is soms alsof je geleefd wordt. Je dagen zijn gevuld met druk, druk, druk, maar de betekenis van jouw leven… tja… wat is die eigenlijk?

Is het je werk? Je gezin? Je sociale leven? Er is iets wat je graag op wilt lossen. Je wilt grip op je eigen leven. “Is dit alles?” Het is een vraag die je jezelf steeds regelmatiger stelt.

Er is niets mis met jou. Wees gerust, je bent niet alleen. Heel veel mensen ervaren dit. Want het is bijna logisch dat je je zo voelt.

Je hebt aan alles voldaan. Maar toch, mis je iets. Is dat niet gewoon aanstellerij? Je hebt immers toch eigenlijk een goed leven? Nee, het is zeker geen aanstellerij. Het is heel normaal om te denken: “Wat nu?”

Het maakt niet uit in wat voor fase je in je leven zit. Gelukkig getrouwd, net gescheiden, opgroeiende kinderen of uberhaupt geen relatie en kinderen, je leven voelt niet in balans.

Met persoonlijk leiderschap leer je weer balans te creeren in je leven. Of het nu gaat om het vinden van de liefde van je leven, je communicatie skills, je authenticiteit, persoonlijke groei of balans in het algemeen; het maakt niet uit – door hier aan te gaan werken, vul je het gat waarvan je het bestaan wel voelt, maar (nog) niet kunt benoemen.

Of je bent wellicht al wel verder, maar loopt vast. Internet staat vol met zelfhulp video’s, meditatie apps, podcasts of luisterboeken, maar op een of andere manier kom je daar niet meer mee verder.

Je wilt iemand die je kan begeleiden. Richting kan geven. Je een spiegel voor kan houden of gewoon een schop onder kont kan geven zo nu en dan. Iemand die je snapt, het zelf heeft meegemaakt en is waar jij wilt zijn.

Ik ben jouw coach. Jouw persoonlijk leiderschaps coach. Ik ben jouw coach, net zolang totdat jij weer grip hebt op je leven. Om jouw mooiste, beste en authentieke leven te leiden.

Ik ben Maurice Zondag en ik kan je helpen.

Klik op onderstaande button om een gratis intake gesprek in te plannen om samen jouw nieuwe weg te kiezen, naar jouw toekomst.

Klik hier voor jouw gratis kennismakingsgesprek

Mijn Formule voor Jouw Succes:

‘De 5 Bronnen van Geluk’

We halen geluk uit verschillende onderdelen van ons leven. Het succesvolle model van ‘de 5 bronnen van geluk’ wordt al jaren gebruikt als leidraad om jouw geluk in eigen hand te nemen. Jij bepaalt op welke bron je wilt focussen om je eigen geluk te vinden. Iedereen kan met deze 5 bronnen elk onderdeel van zijn leven aan. 

Je vind antwoorden op je levensvragen als ‘wat is mijn doel?’ en ‘wat nu?’ ‘Wat is mijn passie?’ ‘Wat voor werk past bij mij?’ ‘Hoe kan ik mijn sociale leven onder controle krijgen?’ ‘Wat maakt mij gelukkig?’

De 5 bronnen van geluk staan hieronder. Bekijk elk onderdeel en bepaal zelf waar jij aan wilt werken. Waar wij samen aan gaan werken, voor jou.

Stop met leven op de automatische piloot, wordt wakker en werk aan jezelf.

“Jij bent de belangrijkste persoon in jouw leven, want zonder jou, is er niets.” – MZ

Liefde, daten en relaties

Liefde is onze primaire behoefte, naast eten, drinken, seks en overleven. Hoe kun jij je vaardigheden verbeteren om de liefde van je leven te vinden? Ontdek de geheimen van de verleiding, hoe jij als Don Juan een overvloed kunt krijgen aan vrouwen in je leven. Leer hoe succesvolle relaties aangegaan kunnen worden zonder jezelf te kort te doen of genoegen te moeten nemen met wat je toevallig tegenkomt!


 learn more

Communicatie

We maken connectie met de wereld om ons heen door middel van communicatie. Hoe jij beter leert communiceren voor het aangaan van stabiele vriendschappen, relaties met je vrienden, of familie, bepaalt de mate van jouw communicatie. Spreken in het openbaar, moeilijke gesprekken op je werk, het is communicatie en het maakt het verschil of je slachtoffer wordt, of de leiding in handen neemt.


 learn more

Mannelijkheid & Vrouwelijkheid

Wat maakt jou een man? Of wat maakt jou vrouwelijk? Wat is je mannelijke of vrouwelijke energie niveau en wat doet dat met je denkpatroon en gedrag? Het maakt hoe jij je leven leidt door te begrijpen WIE jij bent. Hoe jouw biologische en psychologische bouwstenen je helpen te zijn wie je bent. Je leert om je innerlijke energie te sturen en te beheersen, voor een betere kijk op jezelf en de wereld om je heen.


 learn more

Persoonlijke Groei

De wereld ontwikkelt zich elke dag naar nieuwe vooruitgang. En dat moet jij ook doen. De natuurwet ‘als het niet groeit, is het dood’ geeft al aan dat persoonlijke ontwikkeling nooit stopt. Het is bepalend of je achter de feiten aanloopt, of dat je voor de troepen uit loopt om zelf te bepalen hoe jouw leven er uit ziet.


 learn more

Balans Zoeken

De essentie van elke vorm van geluk is balans. We zoeken continue naar de ultieme vorm van balans. Maar elke dag worden we uitgedaagd en uit balans gebracht. Of het nu om werk gaat, liefde, of zelf bewustzijn, de tweede natuurwet dat alles in balans moet zijn, zorgt er voor dat je hier de essentie van jouw leven gaat vinden.


 learn more

Bekijk mijn GRATIS video’s

Free Video’s

Wat clienten zeggen

Dit zeggen mijn clienten

“I contacted Maurice Zondag in order to improve my communication skills, body language and understand better how to become a happier individual. Of course a key objective was also to better communicate my intentions to women. Maurice can teach you immediately applicable techniques in all the above areas. His techniques have immediate impact and in a few days can be well mastered. I highly recommend Maurice Zondag as a personality coach.”

Johann

” Mijn gesprekken met Maurice zijn heel inspirerend. Hij stelt de juiste vragen en houdt je een spiegel voor. Vanuit zijn eigen ervaring en een goed gefundeerd model heeft hij bijgedragen aan mijn persoonlijke groei. Niet alleen de inspiratie, maar ook de hands-on aanpak en het in de praktijk brengen vind ik een belangrijk aspect. De persoonlijke aanpak en de een-op-een 
gesprekken zijn bewezen waardevol geweest voor me.”

Hein
IK WIL EEN COACH… wat nu?

Dit is waarom het werkt

Als Persoonlijk Leiderschap Coach en Communicatie Therapeut werk ik vanuit een paar basis principes, die de afgelopen jaren succesvol zijn gebleken bij mijn klanten.

BEPROEFDE TECHNIEKEN

Als ervaringsdeskundige ben ik op zoek gegaan naar technieken die praktisch zijn en werken. NLP, TA, Gedrags psychologie, het zijn een aantal technieken die ik samenbreng en op maat voor jou toe pas. De mix van succesvolle technieken levert jou het resultaat!

AMBULANT

Ik heb geen sofa. De wereld is mijn sofa. We trekken er op uit, samen. De stad in, de natuur opzoeken, of bij mij of jou thuis in onze eigen comfort. De grens opzoeken van onze comfortzone dwingt ons om actief bezig te zijn met jouw transformatie proces. Het succes vind je buiten je comfortzone! Er is daarom ook geen maximale duur van een sessie. Die bepalen we samen.

JIJ BEPAALT JE KOSTEN

Je zult moeten investeren in jezelf. Niet alleen in tijd, de tijd die wij samen doorbrengen en de tijd die je zelf in je ontwikkeling stopt. Maar ook in geld. Logisch. Ik vind het belangrijk dat het bereikbaar moet zijn. Jij hebt het recht op jouw geluk. Dus heb ik een simpel prijs model Wat bij iedereen past. Ja ook bij jou. 

De prijs is namelijk aan jou. Ik kan niet voor jou bepalen wat je dit waard is.  Dus jij bepaalt de prijs. Na elke sessie mag je een donatie doen (online) voor de sessie, waar je vervolgens van mij de bijbehorende factuur voor krijgt. Er zit geen minimum aan, wat jij het waard vindt, betaal je me.

Succes is nu binnen handbereik!

Dagelijkse Inspiratie

Lees over dagelijkse uitdagingen, inzichten, ervaringen en andere inspirerende onderwerpen.

[one_page_express_latest_news]

​Meer lezen?

​Lees deze artikelen hieronder

>