Semi-Keto Lifestyle

"Ik ben een bourgondier en een levensgenieter. Ik hou van lekker eten maar worstelde 25 jaar lang met mijn overgewicht door deze lifestyle. I​k zocht een lifestyle die bij me past maar waarmee ik wél gezond kon zijn. Ik vond het. De Semi-Keto lifestyle met exogene ketonen veranderde mijn leven binnen 6 weken."  - Maurice Zondag

Wil jij ook kilo's afvallen, net als ik? Wil jij ook gezonder worden in deze rare Corona crisis tijden? Ben jij ook een bourgondier maar wil je wel gezond zijn en lekker in je vel voelen? Wil jij je gewoon veel beter voelen dan je ooit hebt gedaan? 

Uiteraard wil je dat, anders was je hier natuurlijk niet. 

Dan daag ik je uit om met mijn 'reis' mee te doen. Stap net als ik over op de semi-ketogene lifestyle met exogene ketonen! 

Waarom het een semi-ketogene lifestyle heet? Omdat het gebasseerd is op de keto eetgewoonte (laag koolhydraten, ​gemiddeld in eiwitten en veel gezonden vetten), maar niet zo strikt is dat je nooit meer van de goeie dingen van het leven kan genieten. Je kent het wel. Een avondje uit met een drankje er bij, een stukje taart op een verjaardag, een stuk brood bij je saus op een bbq... dat past natuurlijk niet in een strikt keto-dieet!

En dus was ik klaar met dieten. Ik heb ze allemaal gedaan, maar had altijd honger tijdens het dieet, verloor een paar kilio's die er net zo snel weer aan kwamen. Het was maar iets tijdelijks. En dat werkte niet voor me.

Dus ben ik deze lifestyle begonnen. Een lifestyle die uitgaat van de keto eetgewoonte, met de ruimte om toch het leven te kunnen vieren door het gebruik van ​exogene ketonen. ​Die zorgen er voor ​​dat je voornamelijk je nieuwe energievorm ketonen blijft gebruiken en niet terugvalt in de suikerverslaving en dus weer gewicht aankomt.

Een lifestyle is dus niet iets tijdelijks, maar een bewuste keuze om je leven op een bepaalde manier te leven. ​​​Vergelijk het met sommigen mensen die kiezen voor een vegan lifestyle, vanuit een overtuiging. ​Mijn overtuiging is dat ik gezond wil zijn en oud wil worden. En met de lifestyle die ik had, was ik niet gezond (pre-diabetes en obese) en zat ouderdom er dus ook niet in.

Heb jij deze overtuiging ook? Laat me je dan helpen. Helpen met starten in deze nieuwe lifestyle.

Ik heb een team van specialisten samengesteld waardoor ik je een complete ondersteuning kan geven. Vanuit de praktijk gestuurd, persoonlijk en wetenschappelijk onderbouwd. Want het moet blijvend zijn. GEEN dieet, ​geen aannames, maar wetenschappelijk onderbouwde methodiek.

Ik werk al jaren als coach en consultant en mijn specialisme is mensen helpen met verandering. Ik weet waar de valkuilen liggen en weet hoe je ze kunt voorkomen. ​Daar hou ik voordrachten over (zoals mijn TEDx talk in Roemenië), heb online trainingen beschikbaar en help mensen één op één. Laat me jou dus ook helpen hiermee.

Vul het formulier ​op deze pagina in ​en je ontvangt ​van mij een mail met de uitleg hoe het werkt met een link naar een speciale link naar video's en artikelen als je er inhoudelijk meer over wilt weten.

We plannen dan een call in, zodat je daar al je vragen kunt stellen en we een plan voor je uitstippelen. Dat is allemaal gewoon gratis, want ik wil ​je helpen. ​

Vul ​dus je gegevens in en we spreken elkaar heel snel!​

"​Dit is geen dieet maar een leefgewoonte. 

​Dieten zijn tijdelijk, een lifestyle ​is een keuze en dus vol te houden."

Vul nu hieronder het formulier in

* indicates required
Dit is een verplicht veld.

Selecteer hoe we je kunnen bereiken:

Je kunt altijd je abonnement weer opzeggen via de link in onze email. We zullen je gegevens nooit doorverkopen of publiekelijk maken. We houden ook niet van spam dus we zullen je alleen maar waardevolle informatie toesturen.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.


​Wat zijn ketonen?

​Check deze video en het wordt je uitgelegd. Niet alleen hoe je lichaam ze zelf aanmaakt, maar ook het effect wanneer je exogene ketonen neemt (exogeen wil dus zeggen als aanvulling op je eten en drinken).

​Meer lezen?

​Lees deze artikelen hieronder

>