Gratis intake gesprek

Het was een aantal maanden na mijn scheiding, in 2012. Ik sprak mijn coach voor het eerst. “Wat gaan we precies doen?” vroeg ik.
“Wat wil je doen?” vroeg ze.
“Goeie vraag. Geen idee. Praten?”
“Waarover zou je willen praten?” was haar logische vraag.
“Mijn leven. Denk ik. Mijn toekomst. En mijn verleden. Wat ik wil. Waar ik vandaan kom. Hoe komt het dat ik ben wie ik ben en hoe kan ik worden wie ik wil worden…”
Zo begon voor mij de ontdekkingsreis na mijn wedergeboorte. Een scheiding doet dat met je. Eind dertig was ik toen ik wakker wordt en mezelf opnieuw moest leren ontdekken. Ik had het in mijn eentje geprobeerd, maar liep vast.
Ik had vragen. Vragen die door Google en YouTube niet beantwoord konden worden. Dat was niet specifiek genoeg. De basis, ja, die kon ik vinden op internet. Hoe kom ik van mijn aanspreekangst af, hoe leer ik over alternatieve inkomstenbronnen, hoe leer ik snel-lezen, maar hoe zorg ik dat ik echt een verandering kan volbrengen?
Ik heb meerdere coaches en mentors gehad. Nog steeds overigens. Want zij leren mij hun fouten en levenslessen zodat ik die fouten niet hoef te maken. Ik leer er sneller door. Ze dagen me uit, halen me uit mijn comfortzone en maken mijn leven beter.
En wat zij mij geven, wil ik jou geven. Wat ik heb geleerd, wil ik jou leren. Jij kunt profiteren van mijn fouten. Van mijn levenslessen.
Sinds jongs af aan ben ik geinteresseerd in communicatie, psychologie en sociologie. Ik ben NLP’er, pragmaticus, generalist en nieuwsgierig. Naar de wereld, naar jou. Ik ben ervaringsdeskundige, auto-didact, student aan de universiteit van het leven, dat soort one-liners. Ik heb lezen herontdekt, volg minimaal 3 opleidingen of cursussen tegelijkertijd, ben nooit uitgeleerd. Ik wil van jou leren. Met jou op pad om te ontdekken wat het leven jou te bieden heeft.
Als openbaar spreker, heb ik al vele lezingen, voordrachten, gastcollege’s, workshops en seminars mogen doen. Van TEDx tot Rotary, van eigen evenementen met meer dan 300 man in de zaal, tot kleine intieme groepen en natuurlijk heel veel individueel. Met alle aandacht voor jou en jouw dromen. Jouw vragen. Dus vertel me, wie ben jij? Waar zit jouw pijnpunt die opgelost moet worden? Wat is jouw blokkade om je authentieke leven te leiden?
Vertel het me in ons kennismakingsgesprek. Reserveer jouw plek in mijn agenda door hier te klikken. Ik spreek je snel!
Mijn aanpak
Ik werk volgens de volgende 4 principes, die uiterst succesvol zijn gebleken.
1. Beproefde technieken
Als ervaringsdeskundige ben ik op zoek gegaan naar technieken die praktisch zijn en werken. NLP, TA, Mindfulness, Reiki, Shiatsu, Gedrags psychologie, het zijn technieken die ik samenbreng en op maat voor jou toe pas. De mix van succesvolle technieken levert jou het resultaat!
2. Ik werk ambulant
Ik heb geen sofa. De wereld is mijn sofa. We trekken er op uit, samen. De stad in, de natuur opzoeken, of bij mij of jou thuis in onze eigen comfort. De grens opzoeken van onze comfortzone dwingt ons om actief bezig te zijn met jouw transformatie proces. Het succes vind je buiten je comfortzone!
3. Ik ben pragmatisch
Gesprekstechnieken die je direct toe kunt passen. Nieuwe vaardigheden die je morgen direct gaan helpen. Verbluffende inzichten die je ogen doen openen. Ik hou van pragmatisme. We leren niet door te luisteren, maar door te doen. Dromen worden pas werkelijkheid als ze uitgevoerd worden! Dat is jouw succes!
4. Heldere kosten
Sessies kunnen soms wel oplopen tot 4 uur of langer. Want als we uitgaan om jouw verleidingskills te verhogen, gaan we niet na een uurtje zeggen, “Zo mijn tijd is op, zoek het maar uit!” De gemiddelde duur is tussen de 2 en 3 uur. De prijs houden we echter in bedwang. Elke sessie kost 250 euro. Incl. BTW. Ongeacht hoe lang we nodig hebben. Succes is nu binnen handbereik.
Reserveer jouw plek in mijn agenda door hier te klikken.
De 5 bronnen van geluk

Toen ik uit mijn dal was geklommen en mijn leven weer op de rit had na mijn scheiding, bedacht ik me wat ik nu eigenlijk had gedaan om hier te komen. Ik ben naar mijn eigen proces gaan kijken en ben dat gaan vergelijken met andere succesvolle mensen die zich ‘gelukkig’ noemen. Daar heb ik de 5 bronnen van geluk in ontdekt. Ik ontdekte dat wij mensen een 5-tal gebieden hebben waar wij geluk in kunnen maken. Niet vinden dus, maar maken. Vinden is passief. Op toeval gebasseerd. Maar dit was geen toeval, dit heb ik zelf gedaan. Ik heb mijn geluk leren maken.
In mijn TEDx talk leg ik het uit. Bekijk de video en ontdek zelf wat deze 5 bronnen zijn en hoe ze mijn leven voor altijd hebben verandert en hebben gemaakt wie ik nu ben.


Laten we samen op pad gaan door jouw bos. Reserveer jouw plek in mijn agenda door hier te klikken.

​Meer lezen?

​Lees deze artikelen hieronder

>